Unique-horn hoof care

Waarom Unique-horn?

De Unique-horn hoefverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een goede hoefgezondheid, sterke stralen en strakke witte lijnen bij paarden, pony’s en ezels. De Unique-horn hoefverzorgingsproducten kunnen worden ingezet bij zachte stralen, rotstraal, problemen met de witte lijn, schimmel in de hoeven en te natte hoeven.

Bovendien wil je als paardeneigenaar bovenstaande hoefproblemen graag voorkomen. Ook dan biedt Unique-horn uitkomst. Onze productlijn van Uniqe-horn is zeer uitgebreid en is gemaakt van natuurlijke producten om de hoefgezondheid te verbeteren. Hieronder stellen wij de producten kort aan je voor.

Onze producten

Onze producten in de opleiding

Als je bij ons de opleiding tot hoefspecialist volgt, krijg je een uitgebreide producttraining over de producten van Unique-horn. Zo kan je jouw toekomstige klanten perfect informeren over wat zij zelf kunnen doen om de hoefgezondheid van hun paard te verbeteren.

Bijscholing over producten

Regelmatig ontwikkelen we nieuwe producten binnen de hoefverzorgingslijn van Unique-horn. Om jou als dealer up-to-date te houden over alle nieuwe ontwikkelingen organiseren we regelmatig bijscholingen.

Dealer worden?

Ben je nu net zo enthousiast over Unique-horn als wij? Wordt dan dealer! Inmiddels zijn er diverse grote onlinewinkels zoals, ruitersportzaken, speciaalzaken en tientallen hoefsmeden, hoefverzorgers en dierenartsen. Een volledige lijst met verkooppunten vind je op Unique-horn-hoofcare.com.