Unique-horn informatiebijeenkkomst

Correcte hoefverzorging m.b.v. röntgenfoto's

Waarbij blote hoeven en de gezondheid hiervan voor het centrum van hoefgezondheid altijd centraal staan, is het in enkele gevallen (tijdelijk) nodig het paard en zijn hoeven meer permanente hoefbescherming te bieden. Wij als het centrum voor hoefgezondheid werken  met de nieuwste materialen en ontwikkelingen. De mogelijkheden en ervaringen rond de inzet van permanent gelijmde kunststof hoefbescherming geven wij graag door aan andere professionals.

Tijdens de 2-daagse workshop krijg je een goed overzicht van de bestaande concepten, gevolgd door een selectie van demonstraties van deze verschillende concepten.
Hierna krijg je uitgebreid de mogelijkheid en tijd om diverse producten onder begeleiding op kadaverhoeven uit te proberen en de mogelijkheden hiervan te verkennen.

Unique-horn Informatiebijeenkomst

Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen de eigenaren van Unique-horn hoof care alles over deze unieke productlijn.
Het hele assortiment wordt besproken, waaronder de werking en toepassing van de verschillende producten en ingredienten.

Unique-horn kenmerkt zich door innovatie en doorontwikkeling en dat is terug te vinden in een continue aanpassing van onder andere de al bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten. Tijdens deze bijeenkomst neemt Unique-horn je mee in de meest recente ontwikkelingen en aanpassingen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.  

Unique-horn hoof care speelt een steeds belangrijkere rol in de dagelijkse hoefverzorging en in het behandelen van serieuze hoefproblemen en dat is terug te zien in het aantal verkooppunten. 
Ben je benieuwd wat Unique-horn voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan voor deze informatiebijeenkomst!

Uitverkocht

Programma

Je krijgt

  • Informatie over het Unique-horn assortiment, de toepassingsmogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen
  • Goodiebag 
  • Koffie , thee, versnaperingen


Iets voor jou?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor zowel bestaande klanten en dealers, als ook potentieel geinteresseerde bedrijven zoals hoefsmeden, hoefverzorgers, dierenartsen, ruitersportwinkels en webshops.

Maximaal aantal deelnemers: –

Uitverkocht

Locatie & Docenten
Informatie omtrent locatie volgt 

Deze bijeenkomst wordt gegeven door de de eigenaren van Unique-horn hoof care Lennart Denkhaus en Klaas Feuth.

Kosten
Gratis

Wanneer?
Zomer 2024

Uitverkocht