Over Klaas
& Lennart.


Klaas heeft de afgelopen 15 jaar naam gevestigd in het bepleiten van een goede hoefgezondheid bij paarden in Nederland. Klaas is een echte praktijkman die in zijn cursussen vooral de praktische kant van een correcte bekapping belicht. Hij is gespecialiseerd in moderne hoefbeschermingstechnieken en het gezicht achter HoofWear.com. Daarnaast neemt Klaas Feuth paarden met ernstige hoefproblemen of merries met veulens die geboren zijn met een afwijkende beenstand op in zijn hoefrevalidatiefaciliteit. Klaas is tevens samen met Lennart ontwikkelaar en mede-eigenaar van Unique-horn hoof care.

www.hoofwear.com 

Lennart is gediplomeerde hoefverzorger met hart en ziel, met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van hoefverzorging- en gezondheid. Hij heeft ruime ervaring met hoefschoenen en moderne hoefbescherming en kent hiervan alle ins en outs.
Naast de dagelijkse werkzaamheden geeft hij met regelmaat hoef-workshops volgens zijn zelf ontwikkeld 'Hoef-Fit' concept. Vooral het onderzoeken en verkennen van de anatomie heeft zijn bijzondere interesse. Tevens is hij bedenker en mede-eigenaar van de unieke lijn van hoefverzorgingsproducten 'Unique-horn hoof care'.

www.hoefbalans.nl 

Image
Image
Image