1-daagse workshop correcte hoefverzorging m.b.v. röntgenfotos.


22 juli 2023


Deze 1-daagse workshop is een door het centrum voor hoefgezondheid nieuw ontwikkelde workshop. Tijdens deze workshop krijgt de deelnemer de unieke kans zijn werk door röntgenogen te controleren en evalueren.
Naast de twee docenten van het centrum voor hoefgezondheid is er die dag ook een dierenarts met röntgenapparaat aanwezig. Wij beginnen de dag met een korte introductie over hoe röntgenfoto's ons in het dagelijkse leven kunnen helpen en waar goede foto's aan moeten voldoen. Hierna gaan wij snel met de praktijk aan de slag.
Samen met de dierenarts en het röntgenapparaat gaan wij aan de hand van kadaverhoeven bepalen of het beeld en plan van aanpak aan de buitenkant overeenkomt met de binnenkant en of de toegepaste strategie doeltreffend is geweest. Deze workshop biedt dus de unieke mogelijkheid van diverse hoeven van voor en na het bekappen röntgenfotos te maken en te analyseren. Op deze manier ontwikkelt de deelnemer een beter beeld van hoe de binnenkant zich naar de buitenkant vertaald en kan deze kennis worden meegenomen naar de praktijk voor een nog betere en doelgerichte hoefverzorging.

Image
Image
Image

Doe mee.

Deze 1 daagse workshop is bedoeld voor hoefprofessionals (kvk registratie).Behoor je tot deze groep professionals, dan ben je van harte uitgenodigd. 

Maximaal aantal deelnemers: 12
Image

Centrum voor Hoefgezondheid.

Deze 1-daagse workshop wordt georganiseerd door het Centrum voor Hoefgezondheid. Een Unieke samenwerking tussen twee hoefprofessionals.
Image

Inschrijven.

De prijs voor deze workshop is €350- inclusief btw, koffie/thee, lunch & reader
inschrijven