Gelijmde kunststof hoefbescherming.


7 en 8 mei 2021

Deze praktijk tweedaagse staat volledig in het teken van alternatieve hoefbescherming. Na een live demonstratie is er voor iedere deelnemer voldoende tijd om zelf de nodige praktijkervaing op te doen met het toepassen van verschillende types kunststof hoefbescherming.

Waarbij blote hoeven en de gezondheid hiervan voor het centrum van hoefgezondheid altijd centraal staan, is het in sommige enkele gevallen (tijdelijk) nodig het paard en zijn hoeven meer permanente hoefbescherming te bieden. Vanuit het centrum voor hoefgezondheid wordt gewerkt met de nieuwste materialen en ontwikkelingen. De mogelijkheden en ervaringen rond om de inzet van permanent gelijmde kunststof hoefbescherming geeft het centrum graag door aan andere professionals.
Tijdens de 2-daagse workshop krijgen de deelnemers een goed overzicht van de bestaande concepten, gevolgd door een aantal demonstraties van een selectie van verschillende concepten.
Hierna krijgen de deelnemers uitgebreid de mogelijkheid en tijd om diverse producten onder begeleiding op kadaverhoeven zelf uit te proberen en de mogelijkheden hiervan te verkennen.
Na deze twee dagen heeft de deelnemer een goed kennisfundament kunnen leggen met betrekking tot permanent gelijmde kunststof hoefbescherming en kan hij/zij een goede beslissing maken of en welk concept in zijn of haar praktijk van toegevoegde waarde zou kunnen zijn.  

Image
Image
Image

Doe mee.

Deze 2 daagse workshop is bedoeld voor professionals in de hoefverzorging. Ben je hoefsmid, dierenarts of bekapper dan ben je van harte uitgenodigd.

Maximaal aantal deelnemers: 10
Image

Centrum voor Hoefgezondheid.

Deze 2-daagse workshop wordt georganiseerd door het Centrum voor Hoefgezondheid. Een Unieke samenwerking tussen twee hoefprofessionals.
Image

Inschrijven.

De prijs voor deze workshop is €350,- inclusief btw, koffie/thee, lunch & oefenmateriaal.
25% aanbetaling. De overige 75% zijn 30 dagen vóór de workshop te betalen. 
inschrijven