3-daagse
hoof bootcamp voor hoefprofessionals.


7-8-9 september 2023

De Hoof Bootcamp 2023 staat in het teken van 'Beweging'.
Dit onderwerp wordt gedurende deze drie intensieve dagen vanuit verschillende hoeken benaderd. Verschillende gastdocenten nemen de deelnemers mee in hun expertise en wij bespreken hoe beweging van de hoef en het hele paard elkaar beïnvloeden. Wij analyseren wat een gezonde beweging is en hoe deze kan worden beïnvloed door hoefgezondheid.  
 Wij concentreren ons op een goede beeldvorming van correcte en niet correcte beweging. Diverse cases zullen worden bekeken en beoordeeld beoordeeld en veel hoeven zullen worden bekapt, zodat wij als hoefprofessionals ons steentje kunnen bijdragen dat het paard op een gezond fundament fatsoenlijk kan bewegen en ook de hoeven zelf de mogelijkheid krijgen fysiologisch te kunnen vervormen en het paard in zijn beweging en gezondheid kunnen ondersteunen in plaats van beweging tegen te houden!.   

Image
Image
Image

Doe mee.

Deze 3 daagse Hoof Bootcamp is bedoeld voor hoefprofessionals (kvk registratie). Behoor je tot deze groep professionals, dan ben je van harte uitgenodigd. 

Maximaal aantal deelnemers: 15
Image

Centrum voor Hoefgezondheid.

Deze 3 daagse workshop wordt georganiseerd door het Centrum voor Hoefgezondheid. Een Unieke samenwerking tussen twee hoefprofessionals.
Image

Inschrijven.

De prijs voor deze workshop is €825- inclusief btw, koffie/thee, lunch & reader
inschrijven