Kunststof Hoefbescherming

Kunststof Hoefbescherming

Waarbij blote hoeven en de gezondheid hiervan voor het centrum van hoefgezondheid altijd centraal staan, is het in enkele gevallen (tijdelijk) nodig het paard en zijn hoeven meer permanente hoefbescherming te bieden. Wij als het centrum voor hoefgezondheid werken  met de nieuwste materialen en ontwikkelingen. De mogelijkheden en ervaringen rond de inzet van permanent gelijmde kunststof hoefbescherming geven wij graag door aan andere professionals.

Tijdens de 2-daagse workshop krijg je een goed overzicht van de bestaande concepten, gevolgd door een selectie van demonstraties van deze verschillende concepten.
Hierna krijg je uitgebreid de mogelijkheid en tijd om diverse producten onder begeleiding op kadaverhoeven uit te proberen en de mogelijkheden hiervan te verkennen.

Uitverkocht

Programma

Je krijgt

  • Uitgebreide 2-daagse workshop over permanent gelijmde kunststof hoefbescherming
  • Informatieve reader
  • Lunch
  • Koffie & Thee


Iets voor jou?

Deze 2-daagse workshop is bedoeld voor hoefprofessionals (kvk registratie). Behoor je tot deze groep professionals, dan ben je van harte uitgenodigd.
Maximaal aantal deelnemers: 10

Uitverkocht

Locatie & Docenten
Centrum voor Hoefgezondheid De Steeg 6
5375KH Reek (Noord-Brabant)

Deze bijscholing over kunststof hoefbescherming wordt gegeven door de zeer vakbekwame docenten Lennart Denkhaus en Klaas Feuth.

Kosten
€550 incl BTW

Wanneer?
10.00-17.00 uur – 26-27 mei 2023

Uitverkocht