3-daagse allround hoof bootcamp voor hoefprofessionals.


21-22-23 juli 2022

Het Hoof-Bootcamp begint met een stevige theoretische warming-up met betrekking tot de opbouw en functionaliteit van de hoef.  De groep wordt intensief getraind op het theoretische vlak, door middel van o.a. dissecties en op het praktische vlak, door middel van interactieve bekapsessies. In kleine groepen vindt er intensieve intercollegiale uitwisseling van visie en ervaring plaats.

Na drie dagen intensieve training ben je helemaal up to date met betrekking tot alle facetten van een goede hoefverzorging en zijn de hoofden goed gevuld met nieuwe kennis en vaardigheden over de inzet van hoefschoenen en diverse moderne hoefbeschermingssystemen. Je hebt jouw bekapvaardigheden en -inzichten kunnen uitbreiden en kunt een gefundeerde beslissing nemen in welke gevallen een paard eventueel tijdelijk baat heeft bij een goed passende hoefbescherming.  

Image
Image
Image

Doe mee.

Deze 3 daagse Hoof Bootcamp is bedoeld voor hoefprofessionals (kvk registratie).
Behoor je tot deze groep professionals, dan ben je van harte uitgenodigd. 
De allround bootcamp is voor degene die nog niet eerder een bootcamp bij het centrum voor hoefgezondheid hebben gevolgd. 

Maximaal aantal deelnemers: 15
Image

Centrum voor Hoefgezondheid.

Deze 3 daagse workshop wordt georganiseerd door het Centrum voor Hoefgezondheid. Een Unieke samenwerking tussen twee hoefprofessionals.
Image

Inschrijven.

De prijs voor deze workshop is €750- inclusief btw, koffie/thee, lunch & reader
inschrijven